Linkbuilding

Linkbuilding

linkbuildingpakker

Den rigtige linkbuilding strategi er vigtig for at ende højt i Googles søgeresultater

Linkbuilding er af største og vigtigste betydning  i bestræbelserne på at generere mere og god trafik til din hjemmeside og for at ende højt på Googles resultatsider. Samtidig er linkbuilding også den sværeste kategori inden for SEO, da der er mange uforudsete fælder man kan ryge i som amatør linkbuilder. Man fristes måske til at tro, at det handler om at få så mange links tilknyttet ens hjemmeside som muligt, men det er sjældent en god strategi. Ofte vil Google straffe sådanne links, fordi dens algoritme fortæller den, at der er tale om spam. Derfor vil det i ni ud af ti tilfælde være det bedste at satse på kvalitet fremfor kvantitet. Kvalitetslink vil derfor ofte kunne generere langt mere relevant trafik end 200 halv dårlige links.

Den rigtige linkbuilding strategi

Hos Seofy forstår vi vigtigheden af, at en virksomhed har den rigtige linkbuilding strategi for at kunne generere den rigtige trafik ind på deres hjemmeside. Forskellige virksomheder har brug for forskellige linkbuilding strategier og derfor kan vi hos Seofy hjælpe lige netop jeres virksomhed med at skræddersy den rigtige strategi. Nogen vælger en bred linkbuilding strategi for at være sikre på at blive dækket ind, mens andre går efter mere nicherelaterede links. Begge dele kan Seofy hjælpe jer med. Vi har en stor database af kvalitetslinks, der favner bredt blandt mange forskellige faggrupper og nicher. Det betyder, at vi er garanter for, at der i vores database også findes links, der matcher de ønsker jeres virksomhed har brug for til en fremtidig linkbuilding strategi.

Før vi iværksætter den egentlige linkbuilding strategi sørger vi for en god og tæt dialog med jeres virksomhed. På den måde bliver det klart for begge parter, hvad formålet med strategien skal være, hvordan den kommer til at folde sig og hvornår det er muligt at aflæse konkrete resultater. Sammen sørger vi for, at linkbuilding strategien kører problemfrit og opnår de resultater, der fra starten er stillet i udsigt.

Linkbuilding pakker

Alt afhængig af størrelse og niche kan I som virksomhede have brug for forskellige muligheder, når det kommer til linkbuilding pakker Hos Seofy tilbyder vi tre forskellige linkbuilding pakker.Den første pakke består af fem links, den anden af ti links, mens den største af vores linkbuilding pakker består af 20 links. Vi garanterer altid for højkvalitets links, der kommer genererer den rigtige trafik til jeres virksomhed. Samtidig sikrer vi med vores store database, at der også er links, der passer til lige netop de faggrupper, I ønsker at ramme. Vores kompetente medarbejdere bygger alle vores links selv og dermed sikrer vi, at vores links hverken figurerer som spam eller robotgenerede. ved at bygge vores links selv undgår man også at tiltrække Googles opmærksomhed, der i værste fald vil slette de mange spamlinks, så der ikke længere genereres trafik på siden.

Vores ansvar er din sikkerhed

linkbuilding strategi

Seofy hjælper og implementerer den linkbuilding strategi som lige netop jeres virksomhed har brug for.

Hos Seofy er vi vores ansvar bevidst. Både i forhold til den høje kvalitet af de links vi tilbyder. Desuden at vi sørger for at følge den linkbuilding strategi, vi i fællesskab har lagt, helt til dørs. Jeres virksomhed er i trygge hænder som en del af Seofys linkbuilding strategi og vi sørger naturligvis for at have en tæt og uddybende dialog hele processen igennem. På den måde sikrer vi os, at begge parter er enige om, hvor i processen vi er, at vi fortsat er på rette vej ift. at målene for strategien i sidste ende bliver opfyldt.

Seofy består af en flok engagerede og dygtige medarbejdere der til til sammen har mere end 20 års erfaring med både SEO og linkbuilding. Vi glæder os til at hjælpe jeres firma på rette vej og vil I vide mere inden et fremtidigt samarbejde, er I velkomne til at kontakte Seofy her.