Priser

SØLV
DKK2.000Pr. Måned
5 Danske Links
Redaktionelle Links
Professionel Tekstforfatning
GULD
Mest Poopulære
DKK5.000Pr. Måned
10 Danske Links
Redaktionelle Links
Professionel Tekstforfatning
PLATIN
DKK8.000Pr. Måned
20 Danske Links
Redaktionelle Links
Professionel Tekstforfatning

Linkbuilding fra danske domæner med høj værdi
Der er de sidste mange år sket rigtig meget på linkbuilding området og der er slet ingen tvivl om at de teknikker vi bruger til at få vores sider til at ranke altid vil ændre sig. Dagene hvor man kunne opnå topplaceringer ved bare at tilmelde sin hjemmeside til diverse linkkataloger er ovre. Google ser i langt højere grad på hvor dine links kommer fra og kvaliteten af disse links

Her er en liste over de ting der vægtes hos Google:

Er linkene der kommer ind til din side relevante?

Er artiklen / indlægget hvor linket kommer fra relevant til det søgeord du gerne vil findes på

Har det domæne der linkes fra, en god trust hos Google

Kommer links fra .dk domæner eller .com etc.

Hvor mange udgående links er der fra det domæne der linkes fra

Kommer links fra samme registrant hos f.eks dk-hostmaster

Kommer links fra forskellige IP adresser / webhotel udbydere

Dette er blot nogle af de ting som Google er begyndt at kigge på, når de skal vurdere, hvor meget værdi eller også kaldet “link-juice”, der skal tildeles de links der henviser hen til din hjemmeside, webshop eller blog.

Netværk af danske domæner med høj trust
Vi har igennem 6 år opbygget et stort netværk af danske hjemmesider i forskellige brancher, hvor vi kan tilbyde links fra. Alle domæner har allerede gode links fra andre danske hjemmesider med god trust, hvilket betyder at Google helt naturligt tildeler et links herfra som værende godt. Vi har sørget for at man ikke kan se, hvem registranten på domænerne er. Derudover sørger vi for at domænerne ligger hos forskellige hosting udbydere, så diversiteten af IP adresser der linkes fra er så stor som mulig.

Linkbuilding skal ske over tid og med korrekt variation i ankertekster
En anden vigtig faktor indenfor linkbuilding er, at man sørger for at de links man peger hen på ens hjemmeside bliver fordelt ud over tid og ikke bare blive lavet på samme dag. Grunden til dette er, at det ser unaturligt ud, hvis du lige pludselig får 100 links på én dag, hvor du tidligere kun har modtaget 1 links pr. dag i snit. Derfor sørger vi for, at de links vi bygger bliver udgivet hen over tid, så vi ikke riskerer noget her. Som en del af servicen skriver vi også de artikler, hvor selve linket til din hjemmeside er i. Disse artikler skrives ud fra det søgeord som du gerne vil findes på, hvor der laves research om emnet og de bliver sat pænt og korrekt op. Derudover variere vi i ankerteksten, så det ikke udelukkende er søgeordet der linkes på, men en variation af søgeord, søgeord + tekst, ”klik her” etc., på billeder samt URL. Det er en god ide, da det ellers også kan se unaturligt ud her, hvis der udelukkende linkes på søgeordet.

Vi har gennem årene fået opbygget en bred vifte af forskellige hjemmesider så vi kan lave gode kvalitetslink til vores mange kunder. Linkbuilding

Linkbuilding er seo der virker.